GLAS JE MOJE VESOLJE – DO ZDRAVJA Z GLASOM 2022

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

objavljam dva prosta termina: torek, 28.6.2022 dopoldan 10.00 -12.00, popoldan 16.00-20.00 ter sobota, 2.7.2022 popoldan 16.00-20.00

Povabilo na UGLAŠEVANJE BIOPOLJA, INDIVIDUALNE URE in SREČANJA manjših skupin na VADNICE Z GLÁSNIKI.

Struktura živega zvoka spodbudi vitalno telo v gibanje.

UGLAŠEVANJE BIOPOLJA

Uglaševanje vašega biopolja z uglaševalskimi vilicami planetov, lestvic in energetskih centrov

Posebne glasbene vilice so uglašene na planete, tone in zdrave vibracije energetskih centrov človeškega biopolja. Z njimi najprej preberemo stanje in zaznamo vozlišča in zastale energije.

Na tej osnovi izberemo vrsto glasbenih vilic, dvoje, troje ali več ter z njimi sistematično po plasteh prečešemo, zvibriramo biopolje. Nato s ponovnim postopkom izbora vilic krepimo zdrave vibracije in centre in ob zaključku harmoniziramo biopolje kot celoto. Po potrebi uporabljamo tudi glas, gong, kristalno skledo, zvončke, činele, boben in ropotulje.

Priporoča se tri obiske v zaporedju v razmaku enega do dveh tednov. Odvisno od dolžine obravnave, stanja biopolja in želje stranke.

Trajanje: 50 minut z dodatnim krajšim počitkom po uglaševanju.

Termini po dogovoru. Prijave na: glas@ljobajence.eu

AKTIVNO DO ZDRAVJA Z GLASOM – VADBA Z GLASOVI

Uglaševanje glasu – naj bo v vašem glasu več vaše esence 

Naše telo je naš instrument in raba glasu za govor ali petje je nekaj najbolj kompleksnega in edinstvenega, kar je dano človeku kot dar in ga prepoznavamo kot osebni odtis. Bolj kot ime. Otrok pojoče rabi svoj glas od rojstva, nato se spontano s posnemanjem iz okolice nauči jezika in rabe glasu za govor v prvih dveh letih svojega življenja. Odrasli velikokrat nismo zadovoljni s svojim glasom ali z našim izražanjem.  In vendar prav govor, pripovedovanje in petje lahko prinesejo izpolnitev tako nam samim, kot našim bližnjim ali poslušalcem, še posebej, če smo izpostavljeni kot vodje, učitelji, vzgojitelji, predavatelji, terapevti, igralci, pevci, pripovedovalci. Z aktivno rabo glasu se naučimo tudi samostojnega uglaševanja, zdravljenja lastnega biopolja.

Glede na vašo rabo glasu vas lahko vodimo skozi določene vaje, da ga okrepite, dodate globino, barvo, podprete polnejši zven, dosežete boljši izkoristek, učinkovitejšo izrabo diha, predvsem pa podpremo, da bo glas odsev vas, v polnejši meri, kdo ste.

Posamično srečanje: 45 ali 60 minut

Priporočena je redna vadba ali dogovorjena v blokih po štiri.  Ob torkih in sredah po dogovoru.

SKUPINSKA SREČANJA – VADNICE Z GLÁSNIKI

Uglaševanje s svetimi močmi glasov in zvokov – ob torkih ali četrtkih od 17.30 do 19.30

V začetku je bila beseda in beseda je bila pri Bogu. Beseda je bila Bog.

Učimo se na novo spoštljivo oblikovati naš glas in izgovarjati besede. Učimo se zaznati njihov izvor, kako pritekajo na Zemljo, Glasovi so naši gradniki ne le govora, jezika, temveč življenja samega. Iz pradavnine in nevidnega vira pritekajo k nam sile, oblikujejo fizični svet in se v govoru udejanjajo kot soglasniki; življenjski ritmi oživljajo našo notranjost, skozi katero se oglasi naša duša s samoglasniki. Skozi eone se prepletajo skozi naš organizem fizičnega telesa od glave do nog, od srca do možganov. V današnji odtrganosti človeka od narave in vesolja je več kot nujno, da se ponovno povežemo z izvorom našega glasu in govora. Zavemo se, da lahko postanemo bolj zavestni soustvarjalci, sooblikovalci sveta. Z našim glasom neposredno vplivamo na poslušalce in pri otrocih celo na oblikovanje njihovih notranjih organov. Zato ga skrbno in odgovorno negujmo in uporabljajmo.

Pripravili smo dvourne vadnice za glas, ki so samostojne celote in se jih lahko udeležite posamično, pogoj je le predhodna udeležba na enem od uvodnih predavanj o glasu.

Potrebne so predhodne prijave na E: glas@ljobajence.eu

PRISPEVKI:

INDIVIDUALNE URE:

45 minut – blok 4 srečanj 120 eur – posamezna ura 40 eur

60 minut 50 eur

UGLAŠEVANJE BIOPOLJA

Od 60 min 100 eur

SKUPINSKA SREČANJA

Odvisno od števila udeležencev: od 25 do 35 eur.

Prostovoljni prispevki za udeležence v finančni stiski na zasebno prošnjo. E: glas@ljobajence.eu

Prispevki

podatki za placilo