Preobrazba osebnega zavedanja in sprejemanje vsega, kar pripada v družinski sistem ter odkrivanje lastne edinstvenosti skozi glas duše – avgustovska žetev

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

PROGRAM  

Sistemske postavitve in delo z glasom pod kozolcem ob Cerkniškem jezeru in na  Slivnici z Natašo Čebulj in Ljobo Jenče 

Preobrazba osebnega zavedanja in sprejemanje vsega,  kar pripada v družinski sistem ter odkrivanje lastne  

edinstvenosti skozi glas duše – avgustovska žetev 

7. in 8. 8. 2021 pod kozolcem pri Hiši izročila v Dolenji vasi 

Vabljeni, da se odpremo bistvu našega življenja in našega obstoja v tem trenutku, v tem času, v tem prostoru. 

“Obstaja polje duše in duha, v katerem se premikamo in nam omogoča, da vzpostavimo kontakt s svojo okolico in z drugimi. To polje se razteza preko prostora in časa.”(Bert Hellinger) 

“Človek je, to kar jé. Le da je potrebno poleg materialnega procesa razumeti tudi duhovnega.” ( Rudolf Steiner)

RAZPOREDITEV PO DNEVIH TEME
Sobota, 7. 8. 2021 od 8.30 do 18.30 ure • 8.30 – 9.00 jutranja kavica in čaj • 9.00 – 14.00 – Sistemske postavitve in delo z glasom po  programu • 14.00 – 15.30. ure kosilo • 15.30 – 18.30 – Sistemske postavitve in delo z glasom po programu»Zavedanje sistemov in osebnega elementarnega bitja« – vodi Nataša Čebulj – Preobrazba osebnega zavedanja in sprejemanje vsega, kar pripada v družinski  sistem – čustveni spomini prednikov, – »Zavedanje notranjega in zunanjega prostora svoje duše«, – »Zavedanje lastnega elementarnega bitja in lastne duše«, – 12 dimenzij in njena bitja – Osebna transformacija in »zaznavanje elementarnega sveta in sveta svojega  telesa« – zdravje in vitalnost duše in telesa, zdravje in vitalnost duše in telesa  družinskega sistema. Ustvarjalno srečevanje z glasovi – vodi Ljoba Jenče Glas je odsev moje duše. Z ustvarjalnim, igrivim oblikovanjem lastnega glasu lahko  spreminjam svojo resničnost. Ko se zazrem v svoje središče, vidim, kaj in koliko lahko  požanjem. Avgust mi daje priložnost, sijaj središča.  – Sproščanje in povezovanje s telesom in smermi gibanja – Delo s svojim središčem za oblikovanje glasu in govora – Priprava polja novih kvalitet glasu.  – Pri vajah bomo uporabili tehniko giba, imaginacije, risanja oblik in spontanega  plesa.
Nedelja, 8. 8. 2021 – od 9. do 13. ure z Gajinimi sistemi – na Slivnici • 8.30 – 9.00 – jutranja kavica v Hiši izročila • 9.00 – 12.30 – Delavnica po programu • 12.30 do 13. ure – Zaključek v Hiši izročilaSpoznavanje Gajinih sistemov in vseh njenih bitij na Slivnici – vodiva Ljoba Jenče  in Nataša Čebulj – Povezava Boginje Slivnice s Cerkniškim jezerom – Coprniška gora, ženska Boginja vode – ljudski arhetipi – Sakralni trikotnik – boginje preobrazbe – Nivoji elementarne zavesti Slivnice – stik ognjene in vodne Boginje – Zaključek v Hiši izročila

Lokacija: 

Hiša izročila, ob Cerkniškem jezeru, Dolenja vas 70C, 1380 Cerknica Kotizacija: 

155, € na osebo, če sta prijava in plačilo izvedena do 30.07.2021. 

samo 125,00 € na osebo za 2 ali več članov iste družine, če se plača do 30.07.2021. • za strokovne člane Inštituta za sistemske postavitve je cena 105,00 EUR če se plača 30.07.2021. • za člane Inštituta za sistemske postavitve je cena 125 00 EUR če se plača 30.07.2021. 

Za udeležence, ki so se udeležili junijske delavnice velja na zgornje cene 15% popusta. 

Nismo zavezanci za DDV. 

Cena vključuje: 

• udeležbo na 1 in pol dnevni delavnici 

• 1x kosilo – malica 

• napitki, sadje in prigrizki med odmori. 

Prenočišče si organizirate sami. 

Link do nabora prenočišč.

Prispevki

podatki za placilo