INTENZIV – Z GLASOVI do stebra luči

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

Intenziv še dve soboti, 26.3. in 2.4.2022 od 15h do 20.30h Hiša izročila

V času pred pomladnim enakonočjem, ko se prevesi leto v svetli del in postnem času, ko se notranje pripravljamo na Vstajenje in še posebej v tem času, kot je zdaj na Zemlji, je še pomembneje krepiti steber luči v sebi, v svojem domu, družini, skupini, deželi, svetu, vesolju.

Glasovi izvirajo iz Besede, po kateri je vse nastalo. So naši duhovni učitelji, ki smo jih šele začeli ozaveščeno spoznavati. Z njimi lahko izgovorimo misli in čutenja o vsem na svetu in sebi. Morda pa nismo še nikoli vstopili v svet posameznega glasu, ki k nam priteka iz maternice vesolja in nas sooblikuje že od spočetja.

Prihaja novo . vsakdanjega življenja . izvirna čistost. Ljoba Jenče, 2021 Rakov Škocjan

Vabljeni na intenziv treh vadnic ob sobotah, kjer bo vsaka vadnica samostojna celota. V popoldanskih urah do večera se bomo posvetili močem posameznih glasov in krepili lastno povezavo z namero našega življenja in povezavo v skupinski steber luči, ki je svetu in nam zdaj več kot potreben. Vadnico bomo zaključili z meditacijo.

Z ozaveščeno rabo glasov se krepi moj glas in s tem moj jaz. Ker se odstiramo višjim razsežnostim bivanja in izvora glasov, se odpiram tudi svojemu globljemu bistvu. Izkušnjo prenesem v rabo glasu kot govora v umetnosti, pedagoškem poklicu, terapijah ali v vsakdanjem življenju za dvig kvalitete življenja. Čeprav vadimo glasove in njihovo oblikovanje, pa hkrati vadimo globlje poslušanje, sebe, drugih, vseh kraljestev sveta.

Glasovi prihajajo iz maternice vesolja kot soglasniki in samoglasniki. Rudolf Steiner nam jih v svojem delu Govor in drama, kakor tudi Evritmija kot vidni govor predstavi v gestah in oblikovanju glasov.

Za udeležbo ne potrebujete predznanja. Vaje so preproste in delujejo globoko sproščujoče na telo, dušo in pripravijo prostor za duha, da lahko vstopi v srce.

Kraj: Hiša izročila, Dolenja vas 70 c 1380 Cerknica – parkirate pod hribom in pridete peš do stavbe. V učilnici se preobujemo ali smo bosi.

Prijave na: www.ljobajence.eu ali glas@ljobajence.eu /napišite ime, priimek, naslov, telefon

Prispevek: 50 eur na eno srečanje,

125 eur ob vplačilu za vsa tri /  kdor premore več, lahko tako omogoči udeležbo nekomu, ki finančno ne zmore, zapišite namero ob vaši prijavi.

Število oseb: do 10 udeležencev. Izvedba bo v vsakem primeru.

Dogodek se bo odvijal samo v živo.  

https://youtu.be/hdIxspjeKSw

Prispevki

podatki za placilo