G L Á S N I K I – OZVEZDJE GLASOV

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vabljeni na aktivno uglaševanje z glasovi za izboljšanje kvalitete izražanja, ustvarjanja sreče in obilja!
Glasovne POSTAVITVE za osebno opolnomočenje


Vadba v ponedeljek, 14. junija 2021 od 17h do 19.30


Ozaveščena raba glasov jezika in tonov nas notranje uglasi in opolnomoči. Ustvarjalna raba našega glasu prinese veselje predvsem nam samim, posledično pa tudi našim poslušalcem. Z vibracijo lastnega glasu lahko dobesedno zmasiramo sami sebe. Se zdravimo. Dvignemo vibracijo lastnega polja. Se pomladimo.


Rudolf Steiner govori o 12tih soglasnikih zodiakalnih konstelacij in 7ih samoglasnikih planetov, gradnikih našega stvarstva in jezika.

PROGRAM: predstavitev metode – praktične vaje – vprašanja in odgovori

PRIJAVE: do 13.6.2021 na: glas@ljobajence.eu, dogodek na lokaciji Hiša izročila.


PRISPEVEK: energetska filantropija, donacija


LOKACIJA: Hiša izročila, Dolenja vas 70 c 1380 Cerknica M: +386 41 430 224; www.hisaizrocila.si

NAPOVEDI ZA POLETNE DELAVNICE:

  • 17.7.-24.7.21 MOJ GLAS JE MOJE VESOLJE – Intenzivni seminar za glas bom vodila na otoku Ižu, na Hrvaškem www.hotelkorinjak
  • 10.-17.7. 21 GLAS MOJE DUŠE – animacije v tednu prav tam, ko vodi glavni seminar Nataša Čebulj, toplo priporočam, da si preberete razpis. www.hotelkorinjak

LJOBA JENČE, zbirateljica ljudskega izročila, pevka, pravljičarka delujem samostojno od leta 1988 in sem registrirana pri Ministrstvu za kulturo Republike Slovenije kot samozaposlena v kulturi.


Posvečam se človeškemu glasu kot izrazu našega bistva in njegovim izraznim razsežnostim. Delam z ustvarjalnim glasom, a me zanima tudi ustvarjanje dobrega, zdravega polja s pomočjo glasu. Danes lahko z meritvami glasu diagnosticiramo bolezni, prepoznamo manjkajoče frekvence in jih z aktivno rabo glasu nadomeščamo, vzpostavljamo in posledično izboljšamo, zapolnimo bele lise svojega energetskega stanja. Lahko odpravljamo blokade, odstiramo čustvena področja in vnašamo nov odnos, novo svetlobo, novo barvo. Pri tem vas nagovorim s preprosto ljudsko pesmijo, saj so ta instrument ustvarili predniki že pred davnim časom in jim je služil iz roda v rod. Tudi nam je na voljo. Kulturno dediščino torej vidim kot moč izročila, ki nas obvešča o vrednotah in vrlinah, ki naj trajajo tudi za nas in prihodnje rodove.


Za svoje delo sem prejela strokovno priznanje evropskega združenja za kulturno dediščino in medaljo za zasluge Predsednika Republike Slovenije. Za petje sem se izobraževala po werbeck tehniki, na zasebnih urah solo petja in ob aktivnem poslušanju tradicijskega petja. Leta 2014 sem uspešno opravila tudi usposabljanje za sistemskega moderatorja. Več na www.ljobajence.eu.

Prispevki

podatki za placilo