Čas Device – preobrat k tihi notranjosti – B,P – 13.,20.,27.9.22

Delite

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sadeži napolnijo shrambe. Nebo temní. Iz razkošja poletja se obračamo k sebi. Ljoba Jenče, foto: Ljubo Vukelič, 2022

Vadnice v septembru bodo na dan torka, 13.9., 20.9. in 27.9.2022 od 17.30 do 20.00 v Hiši izročila.

Po navdušujoči energiji Leva v avgustu se pripravljamo na čas prvih mrzlih vetrov v septembru in preobratu k notranjosti. Podoba Device je podoba božanske matere, ki v naročju drži svoje dete. Naročje je zaščita, obod, varovanje pred zunanjim in zbir pozornosti, hranjenja in ljubezni do svojega življenja. Je hraniteljica, varuhinja in zdraviteljica. Vsega, kar smo dobrega rodili, pridelali, ustvarili. Ta čas je tudi priprava na enakonočje, ko se tehtata svetloba in tema.

V telesu vlada metabolizmu, našemu spodnjemu delu trupa.

Glas B nudi prav to, kar simbolizira tudi njegov znak, objem obeh rok. Plašč sinje modrine neba objame rožno ljubezen znotraj objema. Glas P prav tako nudi zaščito, le da na zunanjem obodu zaščitnega ovoja spušča od sebe v treh nivojih.

Glasove oblikujemo skozi svoje telo. Postane instrument duše. Foto: Ljubo Vukelič, 2022

Prijave na: glas@ljobajence.eu

Cena za posamezno vadnico: 25 eur pri udeležbi 5 in več oseb in zagotovljeni udeležbi vseh treh vadnic. Cena 30 eur pri udeležbi manj kot 5 oseb in plačilu vseh treh vadnic. Če plačujete vsakič posamezno, ima vadnica 10% višjo ceno.

Lokacija: HIŠA IZROČILA, Dolenja vas 70 c 1380 Cerknica. Parkirate pod hribom in 50m peš do hiše po kolovozu mimo kozolca.

Mala maša za suknjo vpraša. Mala maša, 8. septembra je praznik rojstva Device Marije, božje matere. Ob tem prazniku v ljudskem izročilu rečemo tudi, da: Jesenska Marija lastovke odpelje, Spomladanska jih pa pripelje.

Prispevki

podatki za placilo